A szűrőszoftvereket, a szülői felügyeleti katalógust az alábbi linken találja meg:
Ingyenes és fizetős egyaránt megtalálható a listában.

Szűrőszoftver katalógus


Ingyenes Norton Family gyermekvédelmi szűrőszoftver letöltése: https://onlinefamily.norton.com/familysafety/help/NSMInstallCard/eng/NF_Install_Card.pdf?


Alapvető szolgáltatások

Internetes felügyelet:
Nyomon követi az összes webhelyet, amelyet a gyermekei meglátogatnak számítógépükön, Mac vagy Android rendszerű mobilkészülékükön, és letilthat adott webhelyeket vagy webhelytípusokat.

Közösségi oldalak megfigyelése:
Megmutatja, hogyan jelennek meg gyermekei a közösségi oldalakon, beleértve az általuk használt nevet, életkort és profilképet.

Keresés-felügyelet:
Megtudhatja, gyermekei milyen szavak és kifejezések segítségével keresnek az interneten, és lehetővé teszi, hogy kiszűrje a számukra nem megfelelő tartalmakat.

Személyes adatok védelme:
Segítségével megakadályozhatja, hogy gyermekei bizalmas személyes adatokat osszanak meg az interneten, beleértve a telefonszámot, a társadalombiztosítási azonosítót és az e-mail címet.

Időkorlát beállítása:
Megtudhatja, mennyi időt töltenek gyermekei az interneten, és időkorlátok segítségével meghatározhatja, mennyi időt tölthetnek számítógépezéssel. A számítógép-használatot akár a nap adott óráira vagy a hét bizonyos napjaira is korlátozhatja.

E-mail figyelmeztetések:
Automatikusan riasztást küld e-mailben, amikor a gyermekei nem törődnek egy figyelmeztetéssel, vagy megkísérelnek meglátogatni egy tiltott webhelyet.

Szülői mobilalkalmazás:
Lehetővé teszi, hogy felügyelje gyermekei iPhone®, iPad® vagy Android™ mobil eszközökön végzett online tevékenységeit, és hogy megváltoztassa a beállításokat akkor is, ha éppen úton van.


A telepítési útmutatót innen töltheti le:

lablec logo
ZOLCOMP NETWORK KFT.
H-4024 Debrecen,
Wesselényi u. 47.
(Vígkedvű Mihály u. Petőfi tér felőli vége)
Adószám:

 23884883-2-09

Cégjegyzékszám: 

09-09-022910

  

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8-16:30-ig

Telefon: 

(+36)52/476-000

Mobil: 

(+36)30/6-280-290Válassza Debrecen és környékének legnagyobb
mikrohullámú internet szolgáltatóját!

ZolComp Network Kft.