Mindig TV szerelésA Mindig Tv szerelés megrendelhető: Tel.: 06 30 4447300Rövid információ a Mindig Tv-ről:

Az Antenna Hungária földfelszíni digitális sugárzású DVB-T (Digital Video Brodcasting Terrestrial) műsorszolgáltatása. Mint az a nevében is benne van a műsorokat nem műholdak, hanem földi adók továbbítják vevőkészülékekhez. Az adók ugyanazon a helyen maradtak mint az analóg adók. Pl: Budapest, Kékes, Kabhegy, Szentes, Komádi, Pallag, stb.

A lefedettség megtekintéséhez kattintson a térképre.

MindigTV lefedettség

A Mindig Tv adás (2010 május 25-től már a Mindig Tv Extra is) gyakorlatilag az ország területén mindenütt fogható.

Az adók vételéhez 21-69 csatornák vételére alkalmas DVB-T UHF televízió antennát szükséges felszerelni. Ehhez a szolgáltatáshoz nem kell parabola antenna! Az antennák beállítása ezért valamivel egyszerűbb. Az antennát az adó irányába kell állítani, a megfelelő kép megjelenéséig. Az antennákat felszerelni, a dekóderek beállítani célszerü szakemberrel célszerű felszereltetni elvégeztetni. Főként városi környezetben, ahol a magas házak leárnyékolhatják a vételt.

A Mindig Tv szolgáltatás (7 ingyen műsor) mellett 2010 május 25-től megjelent a Mindig Tv Extra szolgáltatás (további 10 kódolt műsor), amit kedvező havidíjért foghatunk. (Conax kártyafogadós beltéri egységgel)

 

Mindig TV csatornák:

 

Mindig TV Extra alap csomag csatornák:

 

Mindig TV Extra családi csomag csatornák:

 

További információk: www.mindigtv.hu